Kom i gang med 3D print

nemt og billigt!

 

Hos Sculpto har vi gjort det billigere, lettere og mere brugervenligt, at komme i gang med 3D print.

Vi tilbyder nemlig 3 pakke-tilbud, der kan få dig i gang med 3D print i morgen.

Abonnementer

 

Hos Sculpto tilbyder vi lige nu 3 abonnements-løsninger. Vi tilbyder vores Premium og Basis abonnement, der forsyner dig med alt det tilbehør du skal bruge for, at komme i gang med 3D print og mere til. Lige nu kan du tegne disse to abonnementer og få vores banebrydende Sculpto+ 3D printer med til kun 1.729,- kroner! Det er en besparelse på 1.566 kroner i forhold til vores normale salgspris.

Du kan også komme i gang med vores løsning: 3D print abonnement – her låner du 3D printeren i stedet for, at købe den og får samtidigt sendt forbrugsmateriale på månedsbasis.

Det med småt: Bestil senest 28.04.18. Binding 6 mdr. Opsigelse 1 måneds varsel til udgangen af en måned.. For mere information se: https://sculpto.dk/abonnementsvilkår

 

Yderligere priser: klik her

VIL DU HELLERE RINGES OP?

 

 

Vi synes det er super nemt at bestille via Sculpto.dk, men skulle du få brug for
hjælp til din bestilling – så giver vi dig gerne et kald. Udfyld blanketten og vi
ringer til dig indenfor 2 timer i vores åbningstider – eller først kommende arbejdsdag.

 

Hvordan vælger du abonnement baseret på dine behov

 

  • Når du skal vælge din løsning er det en god ide, at overveje hvad dit behov  er.
  • Hvis du endnu ikke ved helt hvor, stort dit behov er og blot ønsker, at teste 3D print i en begrænset periode, så er ’3D print på abonnement’ måske den bedste løsning for dig. Du får tilsendt en printer og løbende forbrugsmaterialer. Du printer efter behov og kan afmelde abonnementet efter bindingsperioden, hvis ikke længere har behov for, at 3D printe.
  • Hvis du allerede ved, at du gerne vil have din egen 3D printer og gerne vil printe løbende, så bør du overveje et af vores to abonnementer, der giver muligheden for, at købe Sculpto+ til nedsat pris. Så modtager du både løbende filament, så længe abonnementet kører og du har din egen Sculpto+ som du kan råde over som du vil.
  • Hvis ingen af ovenstående løsninger er for dig, så kan du besøge vores webshop hvor, alle varer kan købes kontant.
  • Er du en skole, kommune, bibliotek eller anden undervisning facilitet, så bør du måske overveje vores klassesæt – læs om vores løsninger her.Flere detaljer vedrørende mulighederne
Basis-abonnement!

 

✓ 3D printer (Køb)
✓ 1KG Filament/md.
✓ Forsendelse DK

Premium-abonnement!

 

✓ 3D printer (Køb)
✓ 1KG Filament/md.
✓ Valgfri farver
✓ Forsendelse DK
✓ Reservedels kit
✓ Klub Sculpto
✓ 3DP Kit

3D print på abonnement!

 

✓ 3D printer (Til låns)
✓ 0,5 KG Filament/md.
✓ Forsendelse DK


Premium produkter

 

-Reservedels kit – Du får tilsendt en pakke med de ting, der kan slides over tid, såsom printplade og filament-gear
– Klub Sculpto – er et nyt medlemsprogram som vi er ved at skyde i gang. Medlemskab vil give fri adgang til kommende arrangementer og kampagner for Klub-Sculpto medlemmer.
– 3DP kit – Du får tilsendt genstande, der kan bygges ind i populære 3D modeller som f.eks. kuglelejer til at sætte i en 3printet fidget spinners.

HVILKEN SOFTWARE FÅR JEG MED?

 

Sculpto app’en er din styringsenhed til din 3D printer. Den er gratis og kan hentes til Apple, Android og web. Fra Sculpto app’en kan du printe fra vores kartotek af 3D modeller, hvor titusindvis af filer ligger klar til print. Du kan også designe din egne modeller i en lang række 3D design-programmer. Sculpto er kompatibel med stort set alle programmer. Besøg vores forside og se mere om mulighederne med Sculpto 3D print.

ALT OM FILAMENT

 

Sculptos 3D printere bruger Sculpto filament, hvilket er et specialfremstillet plastmateriale lavet af majsstivelse. Det er bionedbrydeligt og ikke sundhedsskadeligt. Sculpto filament har en høj styrke, hvilket gør at de emner man producere i 3D både bliver slidstærke og holdbare. Sculpto filament kommer i mere end 40 varianter og 20 farver inkl. selvlysende. På et kilo filament, som de fleste af vores abonnementer er baseret på kan der printes det der svarer til cirka 90 iPhone covers. Generelt, så rækker et kilo filament til rigtig mange print.

Forsendelse og håndtering

 

Vi håndterer din varer med forsigtighed og sørger for, at de bliver sendt på månedlig basis til dit fortrukne posthus eller hjemmeadresse. Filament sendes vakuumpakket og i forsendelsesemballage, således at din varer kommer sikkert frem. Vi benytter os primært af DHL og PostNord til indlandsforsendelser, men bruger i nogle tilfælde også andre fragt-firmaer. Afhentning er i øjeblikket ikke en mulighed.

Support – hvad hvis jeg har brug for hjælp?

 

Hos Sculpto yder vi support på Dansk, engelsk og tysk. Vi er både at træffe på telefon, e-mail og via Facebook. Vi får meget ros for vores dedikerede og hjælpsomme kundeservice, så hvis du har spørgsmål, så tag endelig kontakt til os.

Den medfølgende 3D printer

 

I alle vores pakkeløsninger er det vores nyeste model Sculpto+ som medfølger. Sculpto 3D printere er en serie af kompakte og moderne 3D-printere, som gør 3D-print til en leg! Med en Sculpto 3D-printer kan du printe direkte fra din smartphone eller tablet. Her er det kun fantasien, der sætter grænser! Søge blandt et kæmpe udvalg af 3D-modeller eller tegn og design dine egne modeller i lige det 3D-modelleringsprogram, du ønsker – vi understøtter stort set alle programmer. Herefter vælger du, om du vil printe i lav, mellem eller høj kvalitet, og så klarer Sculpto resten! Læs mere om den nye Sculpto+ 3D printer her

Ofte stillede spørgsmål

Sculpto app’en er gratis!

Hvis du vil i gang med at designe dine egne 3D-modeller, findes der også et hav af gratis 3D-modelleringsprogrammer.

 

Der findes en lang række gratis 3D-modelleringsprogrammer, som er lette og simple at komme i gang med. Sculpto understøtter de fleste programmer – det kræver blot, at programmet er i stand til at eksportere en STL-fil (det vil sige en fil i filformatet .stl).

Vi har testet en række programmer, som vi anbefaler til nybegyndere og lettere erfarne 3D-modellører:

Tinkercad

Google Sketchup

Autodesk 123D

Tjek nogle af de ting ud, vi har printet på vores Facebook-side og få inspiration!

Du kan også se de modeller, der ligger i Sculpto-app’en – den kan downloades på Google Play og App Store.

Eller slå dig løs med dine egne designs i fx et 3D-modelleringsprogram.

Man kan kun printe i én farve ad gangen på denne type printer. Hvis man ønsker at printe i flere farver, anbefales det at dele objektet op og printe det i flere dele. Derudover er 3D-print også ganske anvendeligt til at male på.

Den mest udbredte form for 3D-print fungerer ved, at 3D printeren trækker en bionedbrydeligt plastmateriale – formet som en flere hundrede meter lang snor på en rulle – ind i en varm metaldyse, som smelter materialet. Metaldysen og det underlag, som man 3D-printer på, bevæger sig efterfølgende i det mønster, man ønsker at printe. Denne proces gentages lag for lag, mens metaldysens afstand til underlaget øges og på den måde formes objektet, man ønsker at 3D-printe, også i højden.

På Sculpto 3D-printeren sidder metaldysen på en bevægelig arm, mens printunderlaget bevæger sig cirkulært under dysen. Samtidigt øges afstanden til printunderlaget lag for lag.

Sculpto 3D-printeren printer med et bionedbrydeligt plastmateriale kaldet PLA, som er fremstillet af sukkerroer og majs. Det er ikke sundhedsskadeligt og udleder ingen farlige dampe, når man 3D-printer med det. PLA kommer i ruller, kaldet filament, som kan købes på Sculptos webshop i 0,5 og 1 kg ruller.

Det findes et stort udvalg af farver, og vi tilføjer løbende nye fede varianter på webshoppen – se dem her

Vi oplever ofte, at folk bliver positivt overraskede over prisen på at 3D-printe. Der er to primære omkostninger forbundet med 3D-print:

1) Forbrugsmaterialet: Man printer med filament, som man køber i ruller af 500 eller 1.000 gram. For at spare plast og tid bliver dine 3D-print aldrig printet 100 % massive. I stedet lægger Sculpto 3D-printeren et gitter ind i de solide dele af dine 3D-modeller. Dette opretholder styrken og sparer materiale. Du kan justere på styrken ved at øge/mindske gitterets tæthed.

Det er altså vægten på dit objekt, der bestemmer prisen. Vægten vises, før du begynder dit print. Den vejl. pris på 1 kg Sculpto-filament er 250 kroner. Med udgangspunkt i den pris er her nogle eksempler på, hvad det koster at 3D-printe:

Bordtennisbold: 1,25 kroner.
Tennisbold: 3,25 kroner

2) Strøm: Strømforbruget på en Sculpto 3D-printer er cirka det samme som på en bærbar computer.