Hvad er Sculpto?

Sculpto er en kompakt og moderne 3D-printer, som gør 3D-print til en leg!
Med en Sculpto 3D-printer kan du printe direkte fra din smartphone eller tablet.
Her er det kun fantasien, der sætter grænser!

  1. Tilslut din Sculpto eller Sculpto+ 3D-printer til dit Wi-Fi
  2. Installer “Sculpto” app’en på din smartphone eller tablet
  3. Log ind og print

I app’en kan du vælge at søge blandt et kæmpe udvalg af 3D-modeller, eller du kan tegne og designe dine egne modeller i lige det 3D-modelleringsprogram, du ønsker – vi understøtter stort set alle programmer.
Herefter vælger du, om du vil printe i lav, mellem eller høj kvalitet, og så klarer Sculpto resten! Læs mere om den nye Sculpto+ 3D printer her

Følg os på Facebook og få inspiration til, hvad du kan printe, eller skriv til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi svarer som regel inden for en time.

Sculpto app’en


Sådan virker Sculpto app’en

Når Sculpto 3D printeren er koblet til dit lokale Wi-Fi, tager Sculpto app’en over. App’en er din direkte styringsenhed af printeren, og fra denne kan du browse mellem hundredevis af modeller, følge printerens status og starte dine print. Sculpto app’en er både tilgængelig på Google Play og i App Store.

Fordele ved app’en:

  • Trådløs betjening af printer
  • One-click-printing
  • Print fra flere enheder

                    


Det kan du 3D printe:

… og MEGET mere!

Sculpto+ 3D-printeren


Køb Sculpto+ i dag – perfekt som julegave!

Sculpto+ er 100 % Wi-Fi styret og kan betjenes trådløst fra din smartpone, tablet eller computere. Vores løsning sikrer en stabil og utrolig flot printkvalitet, så du kan fokusere på at printe din idéer! Aldrig har 3D print været mere tilgængeligt.

Levering: 1 – 3 hverdage

Download Sculpto app’en, sæt strøm til din Sculpto 3D-printer, kobl den på Wi-Fi derhjemme og så er du klar til at 3D-printe!

Læs mere

3.295,00 DKKTilføj til kurv

Filament