Forskoler2

 Information om Sculpto

Sculpto 3D-printeren er særdeles velegnet til brug på skoler, da den med sin brugervenlighed og mobilitet giver plads til, at eleverne kan bruge tiden på at designe, 3D-printe, teste og lære i stedet for at forsøge at betjene en traditionel 3D-printer, som man oftest skal være en ekspert for at bruge.

Det kræver stort set ingen introduktion at komme i gang med Sculptos 3D- printer og app, og med sin konkurrencedygtige pris og muligheden for at flytte printerne ud i klasselokalet er Sculpto 3D-printeren ideel i klassesæt af 4-8 printere, hvor eleverne kan arbejde i grupper omkring hver deres 3D-printer. Her er der rig mulighed for at blive udfordret i alle dele af læringsprocessen.


3dprint-for-skoler

Inddragelsesmuligheder i undervisningen

Håndværk og design:
Den helt oplagte funktion er produktion i faget håndværk og design. Her kan eleverne designe i 3D og efterfølgende printe deres egne designs.

Biologi og Geografi:
3D-print knogler og organer, så de kan studeres nærmere. Lav en model af en celle og print den. Design et istidslandskab og oplev landskabets konjunkturer med hænderne.

Matematik:
I matematik kan geometrien gøres meget mere håndgribelig. Print forskellige geometriske figurer og arbejd med vinkler og målestoksforhold.

Fysik/kemi:
Lav modeller af molekyler i 3D og få en mere rummelig forståelse af noget ellers svært tilgængeligt.

Kulturfag:
Tag ud i lokalområdet og tag et billede af den lokale kirke. Design den i 3D og udstil modellen sammen med dens
historie.

Innovation:
Mulighederne er næsten ubegrænsede. Eleverne kan tænke ud af boksen og bagefter bruge 3D-print til at realisere en prototype
af deres idé.

Hvis du hører til blandt en af de mange skoler som ønsker at få fingrene i en eller flere Sculpto 3D printere, så tag fat i vores samarbejdspartner

 Hippomini