Billig 3D Printer fra Sculpto! 3D Print direkte fra din smartphone eller tablet! Salg af 3D filament, højeste kvalitet, laveste pris.

Sculpto ApS

Sculpto blev grundlagt i år 2015 da iværksætterne Simon Breum Fisker og Jacob Lindeberg faldt over 3D print teknologien. Simon og Jacob så straks potentialet i denne teknologi og der gik i ikke længe før, at de kom frem til den konklusion, at alle skulle have adgang til den!

Det viste sig dog ret hurtigt, at grunden til at alle ikke havde en 3D printer var, at de var dyre, komplicerede, store og tidskrævende. Så Simon og Jacob teamede op med nogle af de bedste 3D-print-nørder og softwareudviklere for, at bygge et koncept, der vil gøre 3D print langt mere tilgængeligt.

I stedet for at 3D printere skulle være store firkantede kasser på 10kg og opefter så designede de en 3D printer, der var langt mere simpel i dens opbygning ved at gentænke 3D printerens design. Dette medførte et utroligt, simpelt og stabilt design, som gør Sculpto 3D-printere til de mest kompakte og mobile 3D printere på markedet og med en vægt på kun 2,7kg og muligheden for, at printe emner på størrelse med en fodbold bliver 3D print pludseligt meget tilgængeligt.

En anden ting der irriterede Simon og Jacob var softwaren. Processen fra man fandt eller designede en model krævede ekspertviden og var utroligt kompliceret. Dette fjernede Sculpto ved at automatisere processerne i “skyen” og gøre printeren 100% trådløs, så man kunne printe direkte og med et enkelt klik fra sin telefon og smartphone.

Her kan du følge Sculpto

Facebook

YoutubeKlik her for at kontakte Sculpto:


Information

CVR-nummer 37569364
Kontonummer 7110-0002178218
 IBAN DK5371100002178218
 BIC/SWIFT SYBKDK22