Billig 3D Printer fra Sculpto! 3D Print direkte fra din smartphone eller tablet! Salg af 3D filament, højeste kvalitet, laveste pris.

Sculpto 3D-printeren

Vi har fuldstændigt redesignet den traditionelle 3D-printer med det formål at gøre 3D-print meget mere tilgængeligt og brugervenligt. Sculpto 3D-printeren printer på en roterende printplade i modsætning til traditionelle 3D-printere, som ofte printer i rette vinkler på en stillestående printplade. Dette gør Sculpto til en meget effektiv 3D-printer.

Det er også med til at gøre Sculpto 3D-printeren meget mere kompakt end andre 3D-printere. Du kan printe store emner på størrelse med en fodbold i bredden og en iPhone 6 Plus i højden, selvom printeren kun fylder 23 % mere end dens printareal.

En anden kæmpe fordel ved Sculpto 3D-printerens design er, at der skal færre dele til at bygge den end andre 3D-printere, og derfor kan vi sælge den til en meget lav pris, hvor de fleste kan være med.

Sidst men ikke mindst er den super mobil og kan let flyttes fra rum til rum. Du behøver ikke engang bekymre dig om kalibrering – vores design sikrer nemlig minimal kalibrering.

Her finder du Sculpto-appen

app.sculpto.dk

Itunes Store

Google Play


ikonprinter3ai

Forbrugsmaterialer

Sculpto 3D-printeren printer med et bionedbrydeligt plastmateriale kaldet PLA, som er fremstillet af sukkerroer og majs. Det er ikke sundhedsskadeligt og udleder ingen farlige dampe, når man 3D-printer med det. PLA kommer i ruller, kaldet filament, som kan købes på Sculptos webshop i 0,5 og 1 kg ruller.

Det findes et hav af farver, og vi tilføjer løbende nye fede varianter på webshoppen. Man kan bl.a. få filament, som er fødevaregodkendt og 100 % vandafvisende og filament, som lyser i mørke.

På en stor rulle filament (1kg) kan der printes 90 iPhone covers.

Specifikationer

Forbrugsmateriale Bionedbrydeligt PLA, 1,75 mm
Printvolumen 5 liter (5026 cm³)
Print areal 200 mm (diameter) x 160 mm (højde)
Laghøjde 0,15 mm – 0,4 mm

Størrelse og vægt

Fodaftryk 420 cm²
Fodaftryk i forhold til print areal 23 % større
Vægt 2,7 kg

    Teamet

    Sculpto teamet består af en gruppe unge ildsjæle med en fælles vision om at skabe rammerne omkring innovative og kreative udfoldelsesmuligheder ved, at gøre 3D teknologi tilgængeligt for børn og voksne over hele verden.

    Vi er altid på jagt efter nye ildsjæle og vi læser altid en uopfordret ansøgning.