Hvorfor kommer der ikke nok filament ud af min printer?

Hvis du oplever, at der ikke kommer nok filament ud af dysen, når du printer, hvilket resulterer i at dit printobjekt får huller eller helt mangler nogle lag, så skyldes det sandsynligvis en af to ting:

A) Filamentgearet. Hvis din printers filamentgear, der trækker filamenttråden ind i printeren, er slidt, beskidt eller ikke monteret korrekt, og det derfor ikke får en stærk nok kontakt med filamenttråden, du har ført ind i printeren, kan det føre til, at der ikke ekstruderes nok filament under printningen. Undersøg, om dit filamentgear kan være forklaringen ved at gøre som i første halvdel af denne video.

B) Dysen. Det er oftest filamentgearet der er problemet – så gå IKKE i gang med at rense dysen før du har prøvet at skifte filament-gearet. Det er forholdvis svært, at rense dysen og forkert samling af systemet kan forværre problemet. Hvis du har skiftet filament gearet, kontrolleret at det er samlet korrekt og tjekket, at der ikke er filamentrester omkring gearet og der fortsat ikke kommer filament igennem, så fortsæt til anden halvdel af denne video – Følg videoen slavisk og sørg for, at samle systemet nøjagtigt som anvist i videoen.

Comment on this FAQ

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *