Hvorfor kan jeg ikke logge flere brugere på den samme printer?

Der kan højst forbindes én unik bruger til hver printer, og man kan derfor ikke forbinde en printer til en ny bruger, hvis den allerede er forbundet til en anden bruger, medmindre man logger ind på den oprindelige bruger og trykker “Disconnect/Frakobl fra bruger”. Denne mulighed finder du ved at gå ind under “brugerindstillinger” (den midterste af de 3 faneblade i bunden) og trykke på tandhjulet oppe i venstre hjørne.

Dette er med til at sikre, at ens nabo ikke stjæler ens printer og er med til at øge sikkerheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *